Multileje

Nyt koncept for leje af briller – flere briller at vælge imellem

VISION SYNCENTER har udviklet et koncept, som ikke tidligere er set inden for branchen.

Med VISION – Multi Leje® kan du betale en fast, månedlig ydelse og herved få adgang til at leje alle de briller, du måtte ønske. For hver brille, du lejer, betaler du et startgebyr/en startleje. Men uanset om du lejer 1, 2, 5 eller 10 briller, ja så er den månedlige ydelse præcis den samme.

 

 

Behov for forskellige brilletyper

Med VISION – Multi Leje® kan du have flere briller at vælge imellem i hverdagen.

  • Du kan have en arbejdsbrille, som er tilpasset dit primære synsbehov her – hvad enten det er til en skærm eller hvis du eksempelvis er på landevejen meget af dagen og derfor har behov for perfekt syn på den lange afstand. Din hverdagsbrille kan være neutral, så du kan kombinere den med hvad som helst i din garderobe.
  • Du kan supplerende have en festbrille, som er lidt udover det sædvanlige – nogle fede farver, en anderledes facon – en brille du måske ikke “turde” vælge, hvis du kun havde én at gå med hver dag.
  • Du kan endvidere have behov for en god solbrille – eksempelvis med polarisering, så du undgår generende refleksioner fra de vandrette overflader.
  • Eller hvad med en fed metalsolbrille med graduerede glas – bare fordi det ser smart ud.
  • En golfbrille – med sænket læsefelt, så du kan putte uden at komme i karambolage med læsefeltet.

Uanset dit behov, så kan vi hjælpe dig med at skræddersy præcis den brilletype, du måtte ønske. Hvor mange briller, du vil have, ja det er helt op til dig. Med henholdsvis 125 kr. (enkeltstyrke) eller 225 kr. (flerstyrke) i måneden får du fuld adgang til alle fordelene ved VISION – Multi Leje®.

 

Kom ind i forretningen og høre mere om VISION – Multi Leje®. Vi glæder os til at se dig.